Portræt Fotoshoot (Sally)

Claus Ardal

Sidst i 2014 skød jeg nogle portrætter af Sally. Syntes de er blevet helt gode på trods af at teknikken drillede.

Shootet

Jeg havde aftalt et TFP shoot med Sally. Jeg skulle nemlig øve en anden måde at skyde portrætterne på end jeg normalt gjorde.
Det ville involvere noget som hedder High Speed Sync som min Godox blitz fint understøtter. Jeg skulle bare anvende en speciel trigger som sættes ovenpå kameraet hvilket jeg også havde sat på.
Men jeg kunne ikke få skidtet til at virke! Efter flere forsøg (dybt frustreret) så måtte jeg gå tilbage til min “gamle” måde at tage billeder på. Vi fik dog stadigt skudt nogle rigtigt fine billeder efter min mening.
Det blæste dog så meget at blitzen var ved at vælte op til flere gange, på trods af at der var en sandsæk på. Så vi valgte at skyde lidt billeder hjemme i Sally’s lejlighed inden turen gik hjem igen.
Omkring 10 minutter efter jeg var kørt så slog det mig!!!! Der var en knap på blitzen som skulle aktiveres for at High Speed Sync virker. Jeg bandede hele vejen hjem den dag.
Så note til mig selv: TEST INDEN DU TAGER HJEMMEFRA!

[mt_image src=”http://clausardal.com/wp-content/uploads/2015/01/MG_8658_RV1_WEB.jpg” align=”left” alt=”Photo”] [mt_clear padding=”20″] [mt_image src=”http://clausardal.com/wp-content/uploads/2015/01/MG_8683_RV1_WEB.jpg” align=”left” alt=”Photo”] [mt_clear padding=”20″] [mt_image src=”http://clausardal.com/wp-content/uploads/2015/01/MG_8760_RV1_WEB.jpg” align=”left” alt=”Photo”] [mt_clear padding=”20″] [mt_image src=”http://clausardal.com/wp-content/uploads/2015/01/MG_8771_RV1_WEB.jpg” align=”left” alt=”Photo”] [mt_clear padding=”20″] [mt_image src=”http://clausardal.com/wp-content/uploads/2015/01/MG_8691_RV1_WEB.jpg” align=”left” alt=”Photo”] [mt_clear padding=”30″]

Andre shoots

[mt_posts limit=”0″ orderby=”date” order=”DESC” cat=”” slug=”Shoot”]

No comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *